Tuorein sisältö

Entinen Call of Duty -pomo jättää yksinoikeudella PlayStation-pelejä kehittäneen uuden pelistudion

10.09.2022 klo 17.10 | Luettu: 882 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Deviation Games ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että pelinkehittäjän luovana johtajana toiminut Jason Blundell on jättänyt pelistudion. Blundell toimi aiemmin Call of Duty -pelisarjan yhtenä kehittäjänä tunnetun Treyarchin toisena studiojohtajana ja oli yksi suositun Zombies-pelitilan luojista sekä vastuussa useammasta Black Ops -pelistä.

Blundell ja toinen CoD-veteraani Dave Anthony julkistivat pelinkehittäjä Deviation Gamesin näyttävästi viime vuoden kesäkuussa järjestetyssä Summer Games Fest -tapahtumassa ja samalla tekijät ilmoittivat kehittävänsä kokonaan uutta peliä yksinoikeudella sekä yhteistyössä PlayStationin kanssa.

Pelistä ei ole tämän jälkeen kuullut juurikaan mitään uutta tietoa mutta Eurogamer-sivusto spekuloi tämän vuoden helmikuussa Deviation Gamesin projektin olevan yksi Sonyn suunnittelemasta kymmenestä vuoteen 2026 mennessä julkaistavasta live service -pelistä.

Tarkempia syitä Blundellin lähdölle pelistudio tai pelinkehittäjä itse eivät ole kertoneet mutta Deviation Games ilmoitti vahvistaneensa studion henkilökuntaa palkkaamalla kehityksestä vastaavaksi varajohtajaksi Westwood Studioiden toisen perustajan Louis Castlen.

Tämän lisäksi Deviation Games on palkannut lähiaikoina God of War -pelisarjan parissa työskennelleet Jonathan Hawkinsin ja Dean Rymerin sekä myös aiemmin Treyarch-pelistudiolla työskennelleen Tony Flamen.

Toistaiseksi on vaikea arvioida vaikuttaako pelinkehittäjän toisen perustajan lähteminen merkittävästi vielä toistaiseksi nimeämättömään projektiin, sillä Sony tai Deviation Games ei ole yhteistyön julkistamisen jälkeen hiiskuneet projektista lisää.



Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Surrealistinen pöytä... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova