Tuorein sisältö

Aleksi ''Aleksib'' Virolainen siirtyi ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin CS:GO-joukkueeseen - otti samalla harteilleen IGL-roolin

12.09.2022 klo 15.00 | Luettu: 860 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Heinäkuussa suomalainen Counter-Strike: Global Offensive -pelaaja Aleksi “Aleksib” Virolainen ilmoitti, että hän on saanut luvan joukkueeltaan etsiä uusia vaihtoehtoja. Tuolloin suomalainen pelaaja oli G2 Esportsin riveissä. Kauan siirtoa ei tarvinnut odotella, sillä viime viikolla Virolainen ilmoitti liittyneensä ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin riveihin.

Ninjas in Pyjamas on ruotsalainen CS:GO-joukkue, johon Virolainen siirty korvaamaan Nicolas “ Plopski” Gonzalez Zamoran. Liittymisen yhteydessä Virolainen ottaa harteilleen IGL-roolin. Luvassa on myös muita muutoksia, sillä joukkueen kieli vaihtuu ruotsista englanniksi. Twitterissä julkaistun tiedotteessa Jonas “calc” Gundersen kertoo, että muutoksiin syynä on halu kehittyä.

Viimeisten vuosien aikana Aleksib on käynyt pelaamassa useiden tiimien rivissä. Suomalaisesta ENCEstä Virolainen lähti vuonna 2019, josta hän siirtyi OG:n riveihin. Tammikuussa 2021 hän puolestaan siirtyi G2 Esportsin tiimiin. Ninjas in Pyjamas on pärjännyt CS:GO:n parissa hyvin, mutta isommat pokaalit odottavat vielä ottamistaan. HLTV:n listalla joukkue on sijalla 6. Listan ykkössijalla istuu FaZe.



V2.fi | Miia Lyyra
< Nappaa Ubisoft+-palv... Call of Duty: Warzon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova