Tuorein sisältö

Activision iski puolelle miljoonalle Call of Duty -tilille porttikiellon ja puuttui hävyttömiin nimimerkkeihin

14.09.2022 klo 21.00 | Luettu: 1098 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Activision julkaisi taannoin uuden Call of Duty -päivityksen, jonka jälkeen yhtiö vahvisti toimia, jonka ansiosta haitalliset pelaajat saataisiin poistettua Call of Duty -peleistä. Activisionin julkaiseman tiedotteen mukaan yhtiö onkin antanut porttikiellon puolelle miljoonalle pelaajalle. Lisäksi Activision on uudelleen nimennyt yli 300 000 tiliä. Näissä tileissä on ollut esimerkiksi loukkaavia käyttäjänimiä tai klaanitunnuksia. Activision toimet ovat tuottaneet myös tulosta, sillä heidän mukaansa Call of Duty: Warzonessa on sopimattomia nimimerkkejä ja klaanitunnisteita nyt 55 prosenttia vähemmän.

Activision kertoo, että paremman peliyhteisön tekeminen on jatkuvaa työtä, eikä työ näin ollen lopu tehtyihin toimiin. Yhtiö jatkaakin uudenlaisten teknologisten ratkaisujen kehittämistä, jotta myrkyllisyyttä saadaan kitkettyä jatkossa vielä helpommin.

Samalla Activision julkaisi Call of Duty -arvot ja eettiset säännöt. Jatkossa esimerkiksi Call of Duty: Modern Warfare II:n pelaajien on hyväksyttävä uudet arvot ja säännöt. Sääntöjen hyväksyminen alkaa jo pelin open beta -vaiheessa.

Lähde: Gamesindustry


V2.fi | Miia Lyyra
< The Sims 4 muuttuu i... Deathloop saapuu pia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova