Tuorein sisältö

Huhu: Call of Duty: Modern Warfaren battle royale -pelitilan tiedot vuotivat julki

17.11.2019 klo 17.00 | Luettu: 4620 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Marraskuun alussa Reddit-käyttäjä Senescallo julkaisi huhun, jonka mukaan Call of Duty: Modern Warfare saisi 38 karttaa. Paljastukset pitivät siltä osin paikkaansa, että esimerkiksi Shoot House -kartta saatiin mukaan muutama päivä paljastuksen jälkeen. Nyt Senescallo on julkaissut uuden huhun, jossa hän kertoo Modern Warfareen tulevan battle royale -tilan tietoja.

Senescallon tietojen mukaan kentälle mahtuisi 200 pelaajaa ja taistelemaan pääsisi solona, duona tai squadina. Redditistä löytyykin pitkä listaus muun muassa tarvikkeista, kentälle uudelleen syntymisestä, tehtävistä, kyvyistä sekä suojista eli kypäristä ja suojaliiveistä. Valitettavasti Reddit-palvelusta kuvakaappaukset on poistettu, mutta Eurogamerin uutisessa kuvat ovat vielä nähtävissä.

Activision tai Infinity Ward eivät ole kommentoineet battle royalea koskevia huhuja mitenkään, joten Reddit -postaukseen tulee suhtautua kriittisesti. Ei ole myöskään selvää tulisiko mahdollinen battle royale Modern Warfareen lisäosana vai esimerkiksi erillisenä ja itsenäisenä sekä ilmaisena pelinä.

Lähde: EurogamerV2.fi | Miia Lyyra
< Suomalainen Remedy n... Katutappelu mestarei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova