Tuorein sisältö

Take-Two pisti sopimuksen poikki jo kaksi vuotta kehitetyn pelin tekijöiden kanssa

27.09.2022 klo 17.19 | Luettu: 625 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


IGN kertoo, että Outriders-pelin aikanaan tehnyt People Can Fly -pelistudio on kehittänyt jo kahden vuoden ajan peliä, jonka projektinimi on ollut "Project Dagger". Sen julkaisijana piti toimia Take-Two, mutta nyt pelistudio onkin saanut kirjelmän, jonka mukaan Take-Two haluaa eroon kehitys- ja julkaisusopimuksesta, mieluusti tietenkin osapuolten yhteisymmärryksessä.

People Can Fly säilyttää oikeudet peliprojektiinsa ja jatkaa sen kehittämistä. Toistaiseksi peliä kehitetään itsenäinen julkaisu mielessä, mutta voi olla että joku uusikin julkaisija vielä löydetään - joka tapauksessa Take-Two:lta saadut kehitysrahat pitää maksaa takaisin.

"Uskon että eroamme hyvissä väleissä, eikä ole mitään estettä sille, emmekö voisi tehdä jotain muuta Take-Twon kanssa myöhemmin", totesi People Can Flyn toimitusjohtaja Sebastian Wojciechowski.

People Can Flyllä on työn alla myös "Project Gemini" Square Enixin kanssa, omat pelit "Project Bifrost" ja "Project Victoria" sekä kaksi VR-peliä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Bandai Namco Europe ... FIFA 23 kompuroi jo ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Take-Money-Back

28.09.2022 klo 10.47

"joka tapauksessa Take-Two:lta saadut kehitysrahat pitää maksaa takaisin."

Kuulostaa melko huonolta yksipuoliselta sopimukselta kaiken kaikkiaan, jos Take-Two voi noin vain päättää sopimuksen ja vaatii vielä investoimansa rahatkin takaisinkin? Onko tämä taas tällainen, että kyseessä on julkaisijan riski kunnes riski realisoituu ja se ei enää olekaan sitä.
lainaa
chaoeinfkalsg

28.09.2022 klo 18.44

ihan oikein ovat halunneet ostaa pelin ja se osottautu ihan paskaks minka tolt firmalt uskoo ni kyl pitaa antaa kaikki tuet pois
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

29.09.2022 klo 00.21

chaoeinfkalsg kirjoitti:
ihan oikein ovat halunneet ostaa pelin ja se osottautu ihan paskaks minka tolt firmalt uskoo ni kyl pitaa antaa kaikki tuet pois

Nämä tyypit teki Painkillerin ja Bulletstormin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova