Tuorein sisältö

E3-messut järjestetään taas ensi kesänä, mutta muutoksia on luvassa - pelialan ammattilaiset ja muut kävijät lajitellaan eri päiville

28.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 348 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


E3-pelimessut järjestetään taas ensi kesänä uutisoi Gameinformer. Vuonna 2022 E3-messuja ei järjestetty lainkaan, mutta ensi vuonna pääsemme taas nauttimaan suuren pelitapahtuman annista.

E3 järjestetään ensi kesänä 13.-16. kesäkuuta Los Angelesissa. Ennen virallista tapahtumaa kuitenkin starttaa digitaalisten esitysten sarja, joissa nähdään ensimmäisen ja kolmannen osapuolen julkaisijoiden omat tilaisuudet. Tämän on määrä olla 11. kesäkuuta.

Luvassa on myös muita uudistuksia. E3-messut ovat aiemmin kärsineet siitä, että samaan aikaan pelitapahtumassa on pelialan ammattilaiset ja muut kävijät, joka on ilmeisesti tuottanut ruuhkatilanteita. Jatkossa kävijät pääsevät vierailemaan tapahtumassa eri päivinä. Pelialan ammattilaisille tarkoitettu E3 Business Days -tapahtuma järjestetään 13.-15. kesäkuuta ja muille kävijöille auki oleva E3 Games Days puolestaan järjestetään 15.-16. kesäkuuta.

Tuttuun tapaan V2.fi uutisoi myös ensi kesänä pelialan tapahtumat!V2.fi | Miia Lyyra
< Rajalla tavataan! Su... Netflix-pelaajatunnu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova