Tuorein sisältö

Rajalla tavataan! Suomalaisen soolokehittäjän kunnianhimoinen selviytymispeli Road to Vostok sai ensimmäisen pelattavan demon

27.09.2022 klo 23.30 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuomalaiselta pelikentältä nousi jälleen esille mielenkiintoinen projekti nimeltään Road to Vostok, joka on Suomen ja Venäjän rajalle sijoittuva post-apokalyptinen selviytymispeli.

Vaikka peli on vielä varsin varhaisessa kehitysvaiheessa, niin se näyttää jo nyt varsin lupaavalta ja kunnianhimoisesta projektista tekee entistä vaikuttavamman se, että siitä on vastuussa toistaiseksi vastuussa vain yksi ainoa suomalainen pelinkehittäjä.

Kiinnostuneiden ei kuitenkaan tarvitse vain tyytyä seuraamaan peliä vierestä, vaan voivat kokeilla Road to Vostokia ihan itse sillä pelistä julkaistiin eilen ensimmäinen julkinen pelattava demo. Demon voi käydä lataamassa itselleen pelin Steam-sivulta.

Pelistä innostuneet voivat myös tukea kehitystyötä rahallisesti Road to Vostokin Patreon-sivulla ja lisätietoa pelistä löytyy myös sen kotisivuilta osoitteesta: roadtovostok.com


V2.fi | Mikko Seppänen
< FIFA 23 kompuroi jo ... E3-messut järjestetä... >

Keskustelut (1 viestiä)

ponttoonilaituri

28.09.2022 klo 20.52

Paperilta luettua rallienglantia. Ei jatkoon. Ei kiinnosta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova