Tuorein sisältö

Korkeimman tason saavuttaneet PlayStation Stars -kantikset saavat Sonylta erityiskohtelua samalla, kun muut pelaajat odottavat nätisti

06.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1450 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


VGC:n uutisen mukaan mukaan PlayStation Stars -kanta-asiakasohjelma on herättänyt pelaajissa närää ja ehkä ihan aiheesta. Sonyn lanseeraama uusi kanta-asiakasohjelma saapui tänään Pohjois- ja Etelä-Amerikkalaisille pelaajille ja Euroopassa palvelu julkaistaan käyttöön 13. lokakuuta. Närästystä on herättänyt kanta-asiakkuuden neljäs taso, joka oikeuttaa pelaajia etuilemaan chat-asiakaspalvelussa. Pelaaja joka on saavuttanut tason neljä, pääsee siis kiilaamaan jonon kärkeen, mikäli hän ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Jotta pelaaja voi edetä tasoilla, on hänen ostettava neljä täysikokoista peliä PlayStation Storen kautta ja ansaittava 128 Trophy-pokaalia. Sonyn tapa toteuttaa kanta-asiakkuus on herättänyt närää pelaajissa, sillä osan mielestä kunnollinen asiakaspalvelu tulisi olla käytössä kaikilla tasapuolisesti, eikä hyvästä asiakaspalvelusta pitäisi joutua maksamaan. Lisäksi huomautetaan, että varsinkin uusilla pelaajilla voi olla enemmän ongelmia, joten on todennäköisempää, että he ottavat yhteyttä ensisijaisesti asiakaspalveluun, eikä vanhat pelaajat.

On vielä epäselvää, saadaanko Euroopassa Aasian ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikan tavoin samat etuudet käyttöön.



V2.fi | Miia Lyyra
< Discordia ja Robloxi... Himmel, sukeltakaa! ... >

Keskustelut (3 viestiä)

maker

07.10.2022 klo 10.11 2 tykkää tästä

ei mikään ihme kun pleikulla on lähiaikoina ollut ahneus huipussaan kun ovat nostaneet vanhojen konsoleitten hintaan rajusti nyt sitten tuolla typerällä star ohjelmalla rahastavat myös.ahneus on kuningas.
lainaa
Vierailija

07.10.2022 klo 10.47 1 tykkää tästä

Minusta ihan oikein palkita niitä jotka ovat pelejä paljon ostelleet, mutta tämä ei ehkä ole oikea tapa.
lainaa
bckaoqpgnal

07.10.2022 klo 14.17 1 tykkää tästä

miksi ostaisin tuotteen jos asiakaspalvelun luvataan olevan umpisurkea mikali en kuluta isoja summia. tosin nykyaan niin monessa pelissa jo alkuruudussa myydaan jotain roskaa eli ihan linjassa on
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova