Tuorein sisältö

EA julkaisi uuden ''nopeamman ja luotettavamman'' sovelluksen, joka pian korvaa vanhan Origin-ohjelman Windowsilla

07.10.2022 klo 20.00 | Luettu: 1549 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA on ilmoittanut julkaisseensa virallisesti uuden EA-sovelluksen, jonka tarkoituksena on pian kokonaan korvata aiemmin käytössä ollut Origin-alusta kaikilla Windows-käyttäjillä.

Pelijulkaisija kuvailee uutta sovellusta "nopeammaksi, luotettavammaksi ja virtaviivaistetummaksi" ja sovellus onkin ollut jo jonkin aikaa kokeiltavissa avoimessa betatestauksessa. Pelaajat voivat jatkossa esimerkiksi tuoda kaverilistauksia Steam-, Xbox- ja PlayStation-alustoilta ja EA:n mukaan myös hypätä mukaan näiden pelaamiin peleihin, oletettavasti silloin kun pelit sisältävät alustojen välisen crossplay-tuen.

Siirron pitäisi EA:n mukaan olla nykyisille Origin-käyttäjille helppo. Kun EA on valmis siirtymään pysyvästi Originiin, niin käyttäjät saavat kutsun uuteen palveluun ja sen pitäisi automaattisesti tunnistaa vanhat asennukset, tallennukset ja kaverilistaukset sekä siirtää ne uuteen sovellukseen.

Pelijulkaisija EA ei kuitenkaan täysin hautaa jo 10-vuotta täyttänyttä Origin-alustaa, sillä se jää vielä toistaiseksi käyttöön Mac-käyttöjärjestelmän käyttäjille.


Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen ka... Hideo Kojima lupaa l... >

Keskustelut (1 viestiä)

fakta

10.10.2022 klo 20.44

Nykytrendi on, että jokaisella pelipuljulla on oltava oma bloatware vakoilemassa käyttäjää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova