Tuorein sisältö

Sega jättää konsolipelaajat ilman ihmisyyttä - Humankindin konsoliversio viivästyy hamaan tulevaisuuteen

13.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1171 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSega on yllättäen ilmoittanut, ettei Humankind-strategiapeliä tulla alkuperäisten suunnitelmien mukaan näkemään konsoleilla marraskuussa, vaan pelin julkaisu siirtyy kokonaan hamaan tulevaisuuteen.

Syynä Amplitude Studiosin viime vuonna PC:lle ilmestyneen 4X-pelin konsoliversion viivästymiseen on pelijulkaisijan mukaan "uniikit haasteet" mutta tämän tarkemmin Sega ei syitä avannut. Tosin kyseessä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun konsoliversion kehityksestä vastannut pelistudio Aspyr Media on vaikeuksissa peliprojektin kanssa.

Elokuussa huhuttiin vahvasti, että Embracer Group olisi siirtänyt odotetun Star Wars: Knights of the Old Republic -uusioversion kehityksen pois Aspyriltä ja kokonaan toiselle pelistudiolle.

Varsin kohtuulliset arviot (V2.fi:n arviossa 3,5/5) saaneen Humankindin piti myös ilmestyä Xbox Game Pass -palveluun konsoleilla heti julkaisupäivänä mutta toistaiseksi pelin konsoliversion kohtalo vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, sillä Sega on ilmoittanut hieman poikkeuksellisesti palauttavansa kaikkien pelin digitaalisen version ennakkotilanneiden rahat.

Segalla oli kuitenkin pelin PC-version ystäville sentään jotain hyviä uutisia, sillä pelin ensimmäinen iso laajennus Together We Rule ilmestyy aikataulun mukaisesti marraskuun 9. päivä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Laboratoriossa kasva... Spider-Man: Miles Mo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova