Tuorein sisältö

Segalta vallankumouksellinen, 'peliteollisuutta täräyttävä julkistus' ensi viikolla - mistä voisi olla kyse?

31.05.2020 klo 18.00 | Luettu: 1137 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muun muassa Gematsu kertoo japanilaisen teknologiatoimittajan Zenji Nishikawan puheista, joiden mukaan miekkoselta saadaan ensi viikolla todellinen uutispommi.

Uutisen kerrotaan olevan "samaa tasoa kuin Wiredin yksinoikeusartikkeli PlayStation 5:stä", "järjetön uutispommi pelifirmalta, jota kaikki rakastavat" ja "vallankumouksellinen". Myöhemmin Nishikawa vahvisti, että kyse on Segasta.

Kesäkuun 3. päivä on Segan virallinen 60-vuotispäivä, mutta Famitsu-lehden, jossa artikkeli tulee olemaan, julkaisupäivä on torstaina.

Mitä sitten spekuloidaan, jos uusi konsoli ei ole kyseessä?

Utopistis-positiivisimmat Sega-fanit unelmoivat toki Dreamcast 2:sta - Segan paluusta konsolivalmistukseen - mutta Nishikawan mukaan DC2:sta ei ole kyse. Ehkä sitten Dreamcast Mini? Kannettava Dreamcast?

Turvallisin ja tylsin veikkaus on, että kyseessä on Segan oma latauspalvelu tai pelialusta/kauppa. Tai PC:lle ja konsoleille tarjottava tilauspalvelu/sovellus, jonka kautta pääsee käsiksi Segan klassikoihin ja uutuuksiin.

Hieman enemmän mielikuvitusta vaatii se ajatus, että kun otetaan huomioon Segan ja Microsoftin lämpimät välit sekä Xboxin heikko myynti Japanissa, niin ehkä Xbox Series X julkaistaisiinkin "Segan nimellä" nousevan auringon maassa. Tuttu kotimainen merkki voisi vaikuttaa myyntiin positiivisesti ja Microsoftkin on sanonut, että konsoli on Xbox ja "Series X" vain versio siitä. Ehkä Japanin hyllyillä nähdäänkin sitten Xbox Series Sega? Dreamcast-yhteensopivuus Xbox Series X:ään? Ehkä. Ehkä ei.

Microsoft ostaa Segan? Nintendo ostaa Segan? Sega ostaa... Namco Bandain? Sega julkaisee sata uutta peliä tänä vuonna? Sega ryhtyy tekemään jatkossa ainoastaan Sonic-elokuvia?

Nishikawa keskittyy palstallaan usein peliteollisuuden teknisempiin puoliin, joten ehkä kyseessä onkin jokin Segan kehittämä uusi teknologia - joko grafiikan, äänen tai pelien striimauksen osalla.... Tai kosketustuntemusten? Hajuelämysten?

V2.fi:n toimitus ottaa rennon takakenon ja tuumaa, ettei asia peliteollisuutta niin paljon täräytä, kuin Nishikawa lupailee... mutta meidät saa toki yllättää!
V2.fi | Manu Pärssinen
< Apex Legendsin uusin... JOKin pelivatkain 02... >

Keskustelut (1 viestiä)

Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

01.06.2020 klo 09.45 1 tykkää tästä

Se 0n S0nic M0vie: The Vide0 Game
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova