Tuorein sisältö

Twitch-striimaaja Adriana Chechik mursi selkänsä TwitchCon-tapahtumassa - myös moni muu loukkaantui vaahtomuovi-taistelussa

14.10.2022 klo 20.00 | Luettu: 1698 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Kuva ei liity tapaukseen. Kuva on otettu TwitchCon 2019 Berliini -tapahtumasta.


Viime viikonloppuna järjestetystä TwitchCon-tapahtumasta on uutisoitu pitkin tätä viikkoa, sillä eräällä messuosastolla ollut aktiviteetti on osoittautunut vaaralliseksi messujen kävijöille. Kotakun uutisen mukaan Intel ja Lenovo pitivät tapahtumassa messuosastoa, jossa kävijät pystyivät ottamaan mittaa toisistaan vaahtomuovialtaassa “gladiaattorihenkisesti”. Kaikki ei kuitenkaan sujunut hyvin.

Tämän hetkisten tietojen mukaan vakavammin on loukkaantunut Twitch-striimaaja ja OnlyFans-tiliä pitävä Adriana Chechik, jonka selkä murtui kahdesta kohtaa. Twitteriin ladatussa videossa näkyy, kuinka Adriana hyppää vaahtomuovin sekaan. Messupisteen pitäjät eivät kuitenkaan olleet täyttäneet “allasta” tarpeeksi, vaan ohuen kerroksen alla oli suoraan betonilattia. Chechik ihmetteleekin Twitterissä, miksi messupisteen pitäjät ovat sanoneet, että kilpailijat voivat jopa sukeltaa altaaseen. Chechik myös kertoo, ettei hänen loukkaantumista otettu aluksi vakavasti.

Adriana Chechik on kertonut Twitterissä ja Instagramissaan tämän viikon tapahtumista. Keskiviikkona hänet leikattiin, jossa selvisi että häneltä oli runsaasti murskaantuneita luita, minkä lisäksi hänen virtsarakkoon oli tullut hermovaurioita. Tänään 14. lokakuuta ladatussa videossa Chechik harjoittelee uudelleen kävelemistä, mutta lopullisesta toipumisesta ei ole vielä selvyyttä.

Twitterissä käydyn keskustelun ja palveluun ladatun materiaalin perusteella Chechik ei ole ainoa, joka on loukkaantunut kyseisellä messupisteellä. Muut ovat myös satuttaneet esimerkiksi selkänsä ja jalkansa.

Kotakun mukaan messuosastoa pidettiin auki, vaikka altaassa sattui tapaturmia. Myöhemmin piste kuitenkin suljettiin ilmeisemmin vammojen vuoksi, mutta myös siksi, että käyttäjät olivat “rikkoneet sääntöjä”. Twitch ei ole julkisesti kommentoinut tilannetta, mutta messupisteen pitäjä on kertonut IGN:lle ja Kotakulle tutkivansa tapausta.

Alla video Chechikin loukkaantumisesta sekä video, kuinka LochVaness satuttaa jalkansa.

Lähde: The Gamer, IGN


V2.fi | Miia Lyyra
< Spider-Man: Miles Mo... Bayonetta 3:n tarina... >

Keskustelut (1 viestiä)

Petteri

15.10.2022 klo 04.06 1 tykkää tästä

Oppiipahan olemaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova