Tuorein sisältö

Gotham Knights on rajoitettu konsoleilla 30 FPS:ään - pelaajat ilmaisivat mielipiteensä Discordin kautta

17.10.2022 klo 20.00 | Luettu: 1872 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Gotham Knights -pelin vastaava tuottaja Fleur Marty on kertonut pelin Discord-kanavalla, että Gotham Knights on rajoitettu konsoleilla 30 FPS:ään. Konsoleilla tarkoitetaan PlayStation 5:sta ja Xbox Series -laitteita. PC:llä pelaaville on tarjolla 60 FPS:ää. Marty kertoo, että konsoleilla Gotham Knights ei sisällä performance-modea, joka tarkoittaa yleensä korkeampaa FPS-lukemaa.

Eurogamerin uutisesta löytyy kuvakaappaus, joka on otettu Discord-keskustelussa. Siinä näkyy, etteivät pelaajat suhtaudu uutiseen kovin hyvin. Ilmoitukseen on reagoitu erilaisilla emojeilla, joista löytyvät mm. vihainen naama ja alapeukku.

Gotham Knights julkaistaan 21. lokakuuta.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Hyytävä scifi-kauhus... Entinen aikuisviihde... >

Keskustelut (3 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

18.10.2022 klo 00.37 2 tykkää tästä

Kuulostaa kyllä aikamoiselta tekosyyltä. Pelin saumattoman yhteistyöpeluun halutaan kuulemma toimivan ongelmitta avoimessa ja graafisesti näyttävässä maailmassa – ihan kuin samaa ei olisi tehty jo aiemmin monessa muussa pelissä 60 FPS -nopeudella.
lainaa
jördis

18.10.2022 klo 10.32 1 tykkää tästä

ompa hirvee asia että tuostakin asiasta jaksetaan kitistä jos grafiikka ei ole ihan täydellistä.parempi on että peli pyörii hyvin kuin se että grafiikka olisi täydellinen.itse aloitin pelaamisen commodore vic 20 niin eipä häiritse ollenkaan jos grafiikka vähän heikompaa.jotenki tämmönen turhanpäiväinen kitinä jostain pelin grafiikasta on lapsellista.
lainaa
Vierailija

18.10.2022 klo 14.32

Jos ei tänä päivänä ja näillä laitteilla saa kuuttakymppiä irti koneista niin se on puhdasta laiskuutta tai kädettömyyttä. No, Series S ei ehkä taivu mutta nuo muut kyllä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova