Tuorein sisältö

Batmanin kaverit pääsevät mättämään superpahiksia ensi syksynä - Gotham Knights sai julkaisupäivän

09.03.2022 klo 20.05 | Luettu: 1979 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen

¨

Pelinkehittäjä WB Games Montréal julkisti tänään uuden julkaisupäivän lähes vuosi sitten viivästyneelle Gotham Knights -supersankaripelille.

Vuonna 2020 DC Fandome -tapahtumassa julkistetussa pelissä pelaajat pääsevät ohjastamaan Lepakkomiehen sijaan muita Bat-perheen edustajia ja alustavien esittelyjen mukaan peli tukee 1-4 pelaajan co-op-toimintaa mutta pitää sisällään myös Games as a Service -tyyppisiä ominaisuuksia.

Pelin kehittäjä WB Games Montréal on aiemmin ollut vastuussa Batman: Arkham Origins -pelistä eli Bat-perheen hahmot ovat tuttuja mutta tulevat Gotham Knights ei kuitenkaan ole virallista jatkoa vaan ammentaa inspiraatiota Batman: Arkham -sarjasta ja etenkin Batman: Arkham Knight -pelin lopusta.

Batman: Arkham -sarjan luoneen Rocksteadyn kehittämä Suicide Kills the Justice League on myös virallisesti yhä ajoitettu tällä vuodelle mutta huhujen mukaan pelijulkaisija Warner Bros aikoo itseasiassa viivästyttää pelin ensi vuoteen, ettei se kilpailisi Gotham Knightsin kanssa.

Gotham Knights ilmestyy siis viimeinkin 25. päivä lokakuuta Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.



Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Peliarvioiden perust... EA voitti lootbox-oi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova