Tuorein sisältö

Tamperelainen pelinkehittäjä Makea Games keräsi 1,3 miljoonan euron rahoituksen Supermoves-parkourpelin kehitykseen

27.10.2022 klo 22.30 | Luettu: 3558 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Kotimainen Makea Games lupaa päästää pelaajien luovuuden valloilleen ensi vuonna julkaistavalla Supermoves-parkourpelillä ja myös sijoittajat ovat luottaneet tamperelaisen pelifirman visioon, sillä pelistudio on saanut kerätty 1,3 miljoonaa euroa rahoitusta vain kuusi kuukautta perustamisensa jälkeen.

Play Venturesin johtamaan rahoituskierrokseen osallistui myös Business Finland sekä useita kokeneita pelialan enkelisijoittajia ja rahoitus mahdollistaakin kehitystiimin vahvistamisen uusilla pelialan huippuosaajilla ja esikoistuotteen nopean lanseeraamisen kansainvälisille markkinoille.



Makea Gamesin esikoispeli on Unreal 5 -pelimoottoria käyttävä parkourpeli Supermoves, jonka kerrotaan olevan tavallaan yhdistelmä Fall Guys, Tony Hawk’s Pro Skater ja Mirror’s Edge -pelejä tarjoten pelaajille mahdollisuuden yhdistää vapaata liikkuvuutta sekä vuorovaikutusta muiden pelaajien kanssa. Pelin kerrotaan tarjoavan pelimuotoja, kuten Rising Tide, jossa pelaajat välttävät hyökyaallon lailla nousevaa pallomerta ja Chase Tag, joka on pelaajien välinen hippa.

Yksi pelin isoista vetonauloista on mahdollisuus rakentaa omia pelikenttiä ja pelimaailmoja editorin avulla, jonka luvataan olevan niin helppokäyttöinen, että sitä voi käyttää jopa peliohjaimella ja samaan aikaan moninpelissä muiden pelaajien kanssa. Supermoves tulee olemaan saatavilla PC:lle sekä konsoleille ja pelistudion mukaan peliä pääsee kokeilemaan jo ensi vuonna.



Supermoves tulee olemaan Makea Gamesin ensimmäinen askel kohti laajempaa pelaajavetoisen sisällön ympärillä pyörivää moninpelimaailmaa, jonka tarkoituksena olisi esikoispelin tavoin antaa pelaajille helppokäyttöiset työkalut pelisisältöjen luomiseen sekä oman luovuutensa vapauttamiseen.





V2.fi | Mikko Seppänen
< Call of Duty: Modern... Ilmainen, fanin teke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova