Tuorein sisältö

Call of Duty: Modern Warfare 2:n PC- ja Xbox-pelaajat ovat pakotettu alustojen väliseen yhteispeliin - PlayStation-pelaajat nauttivat erioikeuksista

30.10.2022 klo 14.00 | Luettu: 3842 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Aiemmin moninpeleissä oli normaalia, että pelaamista tahkottiin vain oman alustan pelaajia vastaan, mutta nyt jo vuosien ajan alustojen välinen yhteispeli, mutta myös ristiintallennus on ollut mahdollista. Myös Call of Duty: Modern Warfare 2:ssa on mukana alustojen välinen yhteispeli, mutta tällä kertaa kaikki pelaajat eivät saa sitä pois päältä.

Tällä hetkellä ainoastaan PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n pelivalikosta löytyy asetus, josta saa napsautettua crossplayn pois päältä. PC:llä ja Xbox-konsolilla samaista asetusta ei ole lainkaan. Xbox-laitteiden omistajat voivat kytkeä yhteispelin pois päältä konsolin omasta valikosta, mutta tuolloin asetus jää voimaan kaikissa verkkopeleissä.

Usein crossplay halutaan pois päältä siksi, että konsolipelaajat eivät halua mahdollisia PC-huijareita samoihin otteluihin. PC-pelaajat eivät puolestaan halua kohdata konsolipelaajien käyttämää tähtäysapua vastaan.

Tuttuun tapaan PlayStation-pelaajat nauttivat tänäkin vuonna erikoisherkuista, joita muut eivät saa. Pleikkarille on tarjolla mm. omia XP-boosteja, aseen blueprint, hahmon ulkoasu ja kaksi extra loadout -paikkaa. Call of Duty kuuluu niihin peleihin, joiden avulla on perusteltu Microsoftin ja Blizzardin välistä kauppaa suuntaan ja toiseen. Varsinkin Sony pitää Call of Duty -pelisarjaa merkittävänä oman konsolinsa kannalta.

Kukaan taho ei ole vahvistanut, onko crossplay-ominaisuus Sonyn yksinoikeus vai onko ominaisuus saapumassa myös muille alustoille.

Lähde: VG247

V2.fi | Miia Lyyra
< Toria varaukseen! Te... Team Liquid ja Lasse... >

Keskustelut (7 viestiä)

huijari

30.10.2022 klo 16.58 3 tykkää tästä

ei kukaan osta ps 5 koska sehän iso ja isompi kuin ensimmäinen tietokone eniac.luulis nykyaikana osattaisiin tehdä pienempiä konsoleita kuin mitä sony tekee.
lainaa
jördis

30.10.2022 klo 17.26 22 tykkää tästä

microsoft sen sijaan tekee lähinnä lapsille ja lastenhuoneeseen sopivia laitteita.ei kukaan oikeasti aikuinen kyllä mitään xbox roskalaitteita ottaisikaan.
lainaa
dzgxfg

30.10.2022 klo 20.32 5 tykkää tästä

Mikkä dotajonnet täälä ny konsoleista huutelee?

Se on PC master race ja piste.

Ihan uutisen aiheeseen liittyen; Saakohan suomessa prepaid -liittymällä pelattua peliä?
lainaa
Skills

31.10.2022 klo 23.15 4 tykkää tästä

Pleikkarin ja Xboxin välisiä pelejä ei ole tarjolla, koska pleikkaripojat eivät uskalla alitehoisella floppitoosallaan kohdata ylivertaisia Xbox-sankaritaistelijoita. Se olisi todella tylyä teurastusta.
lainaa
Älyhoi

01.11.2022 klo 16.09 2 tykkää tästä

Skills kirjoitti:
Pleikkarin ja Xboxin välisiä pelejä ei ole tarjolla, koska pleikkaripojat eivät uskalla alitehoisella floppitoosallaan kohdata ylivertaisia Xbox-sankaritaistelijoita. Se olisi todella tylyä teurastusta.
pystyy pelaamaan yhdessä menikö sulla jotain ohi?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova