Tuorein sisältö

PlayStation Plus -tilauksen uudistus aiheutti lähes kahden miljoonan tilaajan katoamisen

01.11.2022 klo 20.00 | Luettu: 2966 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kotakun mukaan Sonyn tekemä PlayStation Plus -tilauksen muutosprosessi ei sujunut suunnitellusti. Viimeisimmän talousraportin mukaan Sony on menettänyt uudistuksen jälkeen 1,9 miljoonaa tilaajaa. VGC:n mukaan PS Plus -tilausmäärät laskivat uudistuksen jälkeen 47,3 miljoonasta 45,4 miljoonaan, joten vaikka pudotusta on ollut, on palvelulla edelleen reipas määrä tilaajia.

Verrokkina kerrottakoon, että viimeisten raporttien mukaan Xbox Game Pass tilaajia oli 25 miljoonaa, mikä on vähemmän kuin Sonylla. Mutta Microsoftin palvelun tilaajamäärien muutos on päinvastainen, sillä vain kaksi vuotta sitten luku oli 18 miljoonaa, joten nousua on tapahtunut.

Raporttien mukaan Sonyn liikevaihto on kasvanut kaikesta huolimatta 10 prosenttia, mutta toisaalta esimerkiksi PS Plus -jäsenyyksien hinnat ovat nousseet ja valikoimaan on lisätty erilaisia tilausmahdollisuuksia. VGC huomauttaakin, että vaikka tilaajia on vähemmän, ansaitsee Sony enemmän rahaa. Sonyn talousjohtajan mukaan tilaajamäärien lasku liittyy koronapandemiaan, joka on nyt helpottumassa. Ihmiset palaavat muiden askareiden pariin, jolloin myynti hiipuu.





V2.fi | Miia Lyyra
< Overwatch 2:n Mei pi... Videopelialasta twii... >

Keskustelut (5 viestiä)

hilpeää

01.11.2022 klo 20.26 5 tykkää tästä

Rotat jättävät uppoavan laivan.
lainaa
FrenchFry

01.11.2022 klo 22.17 4 tykkää tästä

Eikös tämä tilaajamäärä alkanut laskemaan ennen uudistusta?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova