Tuorein sisältö

Batmanin ääninäyttelijä Kevin Conroy on kuollut

11.11.2022 klo 22.00 | Luettu: 1209 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Batmanin ääninäyttelijänä tunnettu Kevin Conroy on kuollut 66-vuotiaana. Conroy menehtyi eilen 10. marraskuuta. The Escapistin mukaan Conroy sairasti syöpää, joka raportoitiin myös hänen kuolinsyyksi.

Näyttelijän menehtymisen vahvisti Diane Pershing, joka julkaisi omalla Facebook-sivullaan muistokirjoituksen Conroysta. Pershing kertoi olevansa surullinen ystävänsä poismenosta. Hänen mukaansa Conroy oli ollut sairas jo jonkin aikaa, mutta tästä huolimatta hän oli käyttänyt paljon aikaa työnsä tekemiseen fanien iloksi. Pershing julkaisi Facebookissaan myös muutaman kuvan vuosien varrelta.

Kevin Conroy on erityisesti tunnettu Batmanin ääninäyttelijänä, mutta ehti uransa aikana näytellä myös teattereissa ja televisiosarjoissa. Batmanin äänenä hänet kuultiin muun muassa useassa videopelissä, televisiosarjassa ja elokuvassa. Batmanina hänen uransa alkoi Batman: The Animated Series -sarjan parissa, jota tehtiin vuosina 1992-1995.

Hänen viimeiseksi videopeliesiintymiseksi jäi tänä vuonna julkaistu MultiVersus ja elokuvapuolella viimeiseksi jäi 2019 julkaistu Justice League vs. the Fatal Five.

Kevin Conroy IMDb:ssä.


Kuva: Wikimedia Commons, Super Festivals from Ft. Lauderdale, USA








V2.fi | Miia Lyyra
< Call of Duty: Modern... Tältä näyttää Tylypa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Magol

12.11.2022 klo 11.34 6 tykkää tästä

R.I.P Kevin Conroy
lainaa
make

12.11.2022 klo 18.31

RIP in peace
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova