Tuorein sisältö

The Witcher 3: Wild Huntin odotettu ilmainen PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -päivitys julkaistaan joulukuussa - mukana visuaalisten parannusten lisäksi myös Netflix-sarjan inspiroimaa uutta sisältöä

14.11.2022 klo 20.15 | Luettu: 1228 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



CD Projekt Red on paljastanut kesällä julkistetun uuden konsolisukupolven version julkaisupäivän puolalaisen pelinkehittäjän moderniksi klassikoksi kehutulle The Witcher 3: Wild Huntille.

PlayStation 5-, Xbox Series X|S- ja PC-pelaajat pääsevät pelaamaan ehostettua versiota Geraltin viimeisimmistä seikkailuista joulukuun 14. päivä ja päivitys on vielä täysin ilmainen aiempien konsoli- tai PC-versioiden omistajille.



Pelistudio lupaa lisää yksityiskohtia päivitetyn version sisällöstä ensi viikolla Twitchissä ilmestyvässä livestream-lähetyksessä mutta CD Projekt Red on kertonut sen sisältävän lukuisia parannuksia, kuten ray tracing -tuen, nopeammat latausajat sekä uutta sisältöä, jonka inspiraationa on toiminut Netflixin The Witcher-sarja-adaptaatio.

CD Projekt Red ei kuitenkaan jätä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelaajia täysi rannalle, sillä myös edellisen konsolisukupolven versiot saavat uuden päivityksen, jonka luvataan lukuisten päivitysten lisäksi sisältävän myös Netflix-sarjasta inspiroituneen pelisisällön.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Maailman tylsintä pe... Microsoft Flight Sim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova