Tuorein sisältö

Sehän kävi nopeasti! Viisi Bethesdan peliä saavat tänään ruudunpäivitystä parantavan päivityksen Xbox Series -konsoleilla

15.03.2021 klo 20.00 | Luettu: 1074 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on julkistanut tänään, että viime viikolla luvattu ruudunpäivitystä parantava FPS Boost -päivitys saapuu tänään viidelle Bethesdan julkaisemalle pelille.

Kaikki ominaisuuden saaneet pelit ilmestyivät myös kätevästi viime perjantaina Xbox Game Pass -palvelun valikoimiin, joten palvelun tilaajat ja Xbox Series X|S -konsolien omistajat pääsevät helposti kokeilemaan miltä päivitetty ruudunpäivitys tuntuu.

Pelit ovat:
Dishonored: Definitive Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Fallout 4
Fallout 76
PreyFPS Boostia kokeillakseen pelaajien pitää ensin varmistaa, että pelit ovat päivitetty viimeisimpään versioon ja sen jälkeen varmistaa, että FPS Boost on kytketty päälle pelin yhteensopivuusasetuksista. Microsoftin mukaan pelit pyörivät aiemman 30fps-nopeuden sijaan 60 ruutua sekunnissa mutta firma ei kerro onko Xbox Series S- ja Xbox Series X -konsolien suorituskyvyissä eroja pelien kohdalla.

Tällä hetkellä FPS Boost -tuki löytyy vasta 10 pelistä mutta Microsoft lupaa lähiviikkoina julkistaa lisää ominaisuutta tukevia pelejä. Esimerkiksi Dark Souls 3 hyötyisi ehdottomasti sulavasta 60fps ruudunpäivityksestä mutta tuleeko mieleen muita pelejä, jotka kaipaisivat pientä FPS Boostia?

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fortnite-tiimi sai k... Call of Duty -näytte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova