Tuorein sisältö

Joulukuun PlayStation Plus -pelit tarjoavat huhujen mukaan pelaajille legendaarisen Mass Effect trilogian, mutanttiroolipelin ja taistelevia jumalia

29.11.2022 klo 21.05 | Luettu: 1491 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVaikuttaa taas siltä, että joulukuun PlayStation Plus -palveluun Essential ja sitä korkeamman tason tilaajille annettavan pelit ovat päässeet vuotamaan julkisuuteen. Tiedon taustalla on aiemminkin luotettavasti PS Plus -pelejä julkisuuteen etukäteen paljastanut ranskalainen Dealabs-sivusto, joten tiedot todennäköisesti pitävät myös paikkansa.

Tiedon mukaan PlayStation Plus -tilaajat pääsevät joulukuussa latamaan Mass Effect Legendary Edition ja Biomutant -roolipelit sekä huhujen perusteella heti ilmestymispäivänään ilmaisena PS Plus -pelinä julkaistavan areenatyylisen 3D-taistelupelin Divine Knockout.

Modernina klassikkona pidetyn Mass Effect trilogian ehostettu Legendary Edition sai V2.fi:n arvostelussa 4,5/5 arvosanan ja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen jos pelisarja ei vielä jostain syystä ole tuttu. Pöytäroolipeliin perustuva Biomutant sai hieman ristiriitaisemman vastaanoton ja joutui nätistä ulkoasustaan huolimatta tyytymään V2.fi:n arviossa 2,5/5 arvosanaan.

Huhutietoon kannattaa tietenkin vielä suhtautua pienellä varauksella, sillä Sony ei ole vielä virallistanut PS Plus -pelien tarjontaa mutta kuulostaako lukijoiden mielestä nyt vuotanut tarjonta lupaavalta?

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tiesitkö tämän? Gran... Pelinkehittäjä varoi... >

Keskustelut (4 viestiä)

gerp

01.12.2022 klo 13.23

1 kommentti näkyis olevan muttei ole. Onko maker trollit häädetty?
lainaa
rex

01.12.2022 klo 18.05 3 tykkää tästä

surkeaa kuraa toi pleikkarin pelilista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova