Tuorein sisältö

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Marvel’s Avengers sai vihdoinkin kahden vuoden ajan luvatun loppupelin sisällön

30.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 1145 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Crystal Dynamicsin pari vuotta sitten ilmestynyt Marvel's Avengers ei osoittautunut erityiseksi menestykseksi, vaikka Marvel-kustantamon sarjakuvahahmot olivat suosionsa huipulla edellisenä vuonna ilmestyneen Endgame-elokuvan tahkottua ennätysmäärän rahaa lippuluukulla.

Pelaajat kritisoivat peliä etenkin sen loppupelin sisällön puutteesta, joka Games as a Service -tyylisten pelien kohdalla on erityisen tärkeää pelin eliniän kannalta ja pelistudio lupailu useaan otteeseen lisäävänsä Kostajille mätkittävää loppupeliin muun muassa Cloning Lab -nimisen Omega-tason raidin muodossa.

Eilen ilmestynyt päivitys toi peliin uuden hahmon, Bucky Barnesin alter-egon The Winter Soldierin, lisäksi myös vihdoinkin kauan odotetun korkean tason pelaajille suunnatun Cloning Lab Omega-Level Threat -tehtävän. Tässä tehtävässä pelaajat pääsevät ottamaan mittaa Marvelin persoonallisimpiin luomuksiin kuuluvan MODOK-pahiksen kanssa.

Huolimatta pelin saamasta nuivasta vastaanotosta (V2.fi:n arviossa Miikka antoi pelille vain arvosanan 2/5), niin pelillä on ollut yhä omat ystävänsä ja pelinkehittäjä Crystal Dynamics on jaksanut päivittää peliä, vaikka tahti välillä onkin ollut hieman verkkaista.

Kiinnostuneet voivat kokeilla peliä myös kohtuullisen helposti konsoleilla, sillä se sisältyy sekä Xbox Game Pass että PlayStation Plus Extra -tilauksiin.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huippusuosittu Monst... Peliveteraanit vasta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova