Tuorein sisältö

Huippusuosittu Monster Hunter Rise saapuu huhujen mukaan Xbox- ja PlayStation-konsoleille tammikuussa

30.11.2022 klo 21.30 | Luettu: 1075 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen mukaan Capcom on tuomassa aiemmin vain Nintendo Switch- ja PC-pelaajia viihdyttäneen huippusuositun Monster Hunter Rise -pelin ensi vuoden tammikuussa myös Xbox- ja PlayStation-pelaajien iloksi.

Tiedon taustalla on useista aiemmistakin tietovuodoista tunnettu pelitoimittaja Tom Henderson, joka Insider Gaming -sivustolla kertoo kuulleensa pelin Xbox- ja PlayStation-versioiden saavat 4K-tarkkuutta 60fps-ruudunpäivitystä tukevan version. Lisäksi Hendersonin mukaan peli tulee myös olemaan osa Xbox Game Pass -valikoimaa.

Yli 11 miljoonaa kappaletta myynyt peli on myös kerännyt varsin positiivisia arvioita (V2.fi:n arviossa 4/5 arvosana), joten Capcomin hirviönmetsästyksen ystäville huhut olisivat varsin hyviä uutisia.

Huhujen mukaan varsinainen Monster Hunter Rise ilmestyisi Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -laitteille tammikuussa ja pelin iso Sunbreak-lisäosa julkaistaisiin vielä myöhemmin keväällä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Far Cry 6 laajenee u... Parempi myöhään kuin... >

Keskustelut (2 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova