Tuorein sisältö

Räävitöntä huumoria ja dubstep-pyssyjä pyhimysten parissa sekä luotihelvettiä luolastossa - tälläiset ovat Epic Gamesin tämän viikon ilmaispelit

08.12.2022 klo 21.35 | Luettu: 591 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store antaa taas jälleen pelaajien iloksi kaksi ilmaispeliä, jotka ovat tällä viikolla ovat räävittömästä huumorista ja absurdista toiminnasta tunnetun Saints Row -pelisarjan neljäs osa kaikille lisäsisällöllä maustettuna sekä nätillä pikseligrafiikalla toteutettu luotihelvetti-tyylisiä shmup-pelejä sekä luolastokoluamista yhdistelevä Wildcat Gun Machine.

Saints Row IV Re-Elected nostaa absurdista juonesta tunnetun pelisarjan jo uudelle tasolle, kun presidentiksi asti noussut pelin jenginjohtaja joutuu tällä kertaa taistelemaan muukalaisinvaasiota vastaan. Saints Row IV sai kritiikkiä julkaisunsa aikaan (esimerkiksi V2.fi:n 3,5/5 arvostelussa) siitä, että kyseessä oli oikeastaan lähinnä kolmannen pelin laajennettu lisälevy mutta tällä kertaa ilmainen hinta ja kaikki peliin julkaistu lisäsisältö tekee siitä varmasti tutustumisen arvoisen huonon huumorin ja hauskan toiminnan ystäville. Pelin voi lunastaa itselleen ilmaiseksi ensi viikon torstaihin 15. päivä kello 18.00 saakka Epic Games Storesta.

Wildcat Gun Machinen yhdistelmä luolastokoluamisesta ja luotihelvetistä kuulostaa kovin tutulta Enter the Gungeon -pelin faneille mutta Wildcat Gun Machine tarjoaa vähintäänkin kirjaimellisesti hieman erilaisen kuvakulman pelaamiseen, sillä pelin kuvakulma on sijoitettu tiukasti yläviistoon. Ilmaiseen hintaan peli on kuitenkin varmasti vähintäänkin tutustumisen arvoinen genren ystäville ja pelin tietenkin saa napattua Epic Games Storesta.

Ensi viikon Epic Games Storen ilmaistarjonta onkin tällä kertaa mysteeri, eli vaikka huhuttu "ilmainen peli joka päivä" -tyylinen adventtikalenteri ei tänä vuonna toteutunutkaan, niin jotain merkittävää voi olla ilmaiseksi luvassa ensi viikolla.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjälegend... Yhdysvaltain kauppak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova