Tuorein sisältö

Rainbow Six Siege vaihtaa jouluvapaalle ja korvaa aseet lumipalloilla uudessa rajoitetun ajan kestävässä pelitilassa

18.12.2022 klo 18.00 | Luettu: 1095 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoftin suosittu moninpeliräiskintä Rainbow Six Siege on julkistanut uuden rajoitetun ajan kestävän pelitapahtuman, jossa peli vaihtaa jouluvapaalle ja korvaa vakavahenkisen toiminnan lumisodalla.

Snow Brawl -pelitilassa pelaajat pääsevät nauttimaan lumisesta Chaletin kartasta lipunryöstön parissa ja eniten pisteitä viiden minuutin erässä kerännyt joukkue voittaa. Aseiden sijaan pelaajilla on käytössään lopun lumipallovarasto ja vastustajat tippuvat maihin kolmesta osumasta, mutta pelitilassa on kuitenkin loputun jälleensyntymien määrä, joten taisteluun pääsee nopeasti takaisin mukaan.

Lisää vaihtelua lumisotaan tuovat vielä kentältä poimittavat tehosteet, jotka antavat pelaajille lisää nopeutta, erikoisammuksia tai paremman tulinopeuden. Kyseinen talvirieha onkin siis hyvin erilainen verrattuna perinteiseen Rainbow Six Siegeen.

Snow Brawl -pelitila on pelattavissa aina tammikuun 6. päivään saakka ja siihen kuuluu 45 erilaista keräilyesinettä, joita voi joko ostaa pelin sisäisestä kaupasta tai tienata suorittamalla viikkohaasteita.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kysely vihjailee Mic... Suomalainen jättimen... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

18.12.2022 klo 19.40

Omalla tavallaan ihan hauska, mutta se mistä en tykkää on että aikaisempina vuosina joulunalla tulleet erikoisesineet (vaatteet) niille jotka omistavat kaikki operaattorit ovat nyt kenen vain saatavilla. Eikö tarkoitus että on jotain erikoista ole siinä että kenellä tahansa ei ole sitä? Ja nyt ilmeisesti ne pystyy ostamaan rahalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova