Tuorein sisältö

Persian prinssin paluuta ei tulla näkemään ennen ensi vuoden kevättä

05.06.2022 klo 11.00 | Luettu: 1255 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft on ilmoittanut, että klassikon mainetta nauttivan Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uusioversiota ei tulla näkemään ennen ensi vuoden maaliskuussa päättyvän 2023 tilivuoden loppua.

Pelin julkaisun siirtyminen oli odotettua kehitysvastuun siirryttyä Ubisoftin sisällä uudelle pelistudiolle tämän vuoden keväällä mutta useaan otteeseen viivästyneen pelin julkaisun siirtyminen vähintään yli vuoden päähän täytyy olla pettymys pelisarjan faneille.

Uusi viivästyminen on mahdollisesti merkki siitä, että Ubisoft on valmis käyttämään aikaa saadakseen hiottua ongelmallisesta tuotantoprosessista kärsineen remaken kelvolliseen julkaisukuntoon mutta nähtäväksi jää kuinka hyvin alkuperäisenkin pelin kehittänyt Ubisoft Montréal onnistuu tässä.

Prince of Persia: The Sands of Time Remaken oli tarkoitus ilmestyä PC-, PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille sekä sisältää ilmaiset päivityksen PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -versioihin mutta lukuisten viivästysten jälkeen lopulliset julkaisualustat selvinnevät vasta kun pelistä kuullaan seuraavan kerran uusia uutisia.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Escape from Tarkov s... Näkeekö Xbox-versio ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova