Tuorein sisältö

Vampire Survivorsin kehittäjä joutui tekemään nopeita päätöksiä, kun kloonipelit valtasivat kauppapaikat

06.01.2023 klo 22.00 | Luettu: 1078 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Suositun indiepeli Vampire Survivorsin kehittäjä kertoi Steamin blogissa, kuinka yhtiö joutui tekemään nopeita päätöksiä koskien Vampire Survivorsin mobiiliversiota. Pian ensimmäisen menestysaallon jälkeen kehittäjät alkoivat etsimään sopivaa kumppania mobiiliversiolle, mutta kumppania ei löytynyt. Pitkät keskustelut tekivät kuitenkin hallaa, sillä kauppapaikoille alkoi valumaan runsain määrin klooneja.

Kloonien runsas määrä pakottikin kehittäjät julkaisemaan oman version mahdollisimman nopeasti, joka blogikirjoituksen mukaan aiheutti valtavaa stressiä. Alun perin oli tarkoitus, että mobiiliversion tekemisestä huolehtisi joku muu tiimi, mutta nyt työt valuivat alkuperäisen työtiimin pöydille. Nopea aikataulu aiheutti sen, että mobiiliversio ei sisällä kaikkia ominaisuuksia, joita siihen alun perin oli ajateltu. Esimerkiksi pilvitallennus ja tallennusten siirto jäi uupumaan.

Virallinen mobiiliversio julkaistiin joulukuussa 2022. Peli on ilmainen, mutta sisältää mainoksia. Blogikirjoituksessa pahoitellaan, että mobiiliversio on edelleen keskeneräinen ja bugien korjaaminen kestää odotettua kauemmin. Kehitystyö jatkuu kuitenkin aktiivisena.

Alla mobiiliversiota juhlistava traileri.






V2.fi | Miia Lyyra
< Awesome Games Done Q... Bungie ja Sony työst... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova