Tuorein sisältö

Vampyyripeli sai vaarnasta - pelinkehittäjät ilmoittivat lopettavansa Vampire The Masquerade: Bloodhuntin kehityksen

15.05.2023 klo 20.15 | Luettu: 969 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ruotsalainen pelinkehittäjä Sharkmob on ilmoittanut lopettavansa battle royale -peli Vampire The Masquerade: Bloodhuntin kehityksen, koska legendaariseen roolipeliin pohjaava vampyyripeli ei onnistunut löytämään tarpeeksi laajaa pelaajakuntaan.

Viime vuoden huhtikuussa julkaistu PC:lle ja PlayStation 5:lle free-to-play-peli ehti olemaan vuoden verran ennen julkaisuaan early accessissa ja pelinkehittäjät palauttivat sen jo kertaalleen takaisin kehityspöydälle mutta tällä kertaa sama ratkaisu ei enää ilmeisesti houkutellut.

Positiivisena uutisena Sharkmob kuitenkin ilmoitti pitävänsä pelin palvelimet pystyssä ainakin vielä toistaiseksi ja lisäävänsä peliin uuden sisäisen äänestysjärjestelmän, jonka pitäisi auttaa pitämään pelin mielenkiintoisena ja serverit aktiivisina.

Pelin monetisaatio tulee olemaan vielä päällä ainakin syyskuun 26. päivään saakka ja pelinkehittäjät ilmoittivat helpottavansa ilmaisten pelirahojen saamista siihen asti, jonka pitäisi auttaa kosmeettisten esineiden avaamisessa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< EU hyväksyi Microsof... Amazon Games yrittää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova