Tuorein sisältö

Epic Games Storen ilmaispelit tarjoavat tällä viikolla cyberpunk-etsiviä, taistelevia jumalia ja robottipettureita avaruudessa

13.01.2023 klo 20.00 | Luettu: 653 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPerinteiseen tapaan Epic Games Store on jälleen päivittänyt viikon ajan tarjolla olevan ilmaispelien valikoimansa ja tällä kertaa pelikauppa antaa ilmaiseksi kolme peliä, jotka ovat Divine Knockout, First Class Trouble ja Gamedec - Definitive Edition.

Divine Knockout tarjoaa pelaajille Smash Bros. -pelisarjan tyylistä tappelua mutta Nintendon tuttujen pelihahmojen sijaan taistelemassa ovat myyttiset jumalat, kuten Thor ja Amaterasu. Hahmovalikoiman lisäksi peli erottautuu muista platform-taistelupeleistä olemalla kolmannen persoonan 3D-mätkintää. Divine Knockout on saatavilla tammikuun 19. päivään kello 18.00 saakka ja pelin voi lunastaa itselleen Epic Games Storesta.

First Class Trouble esittelee oman tulkintansa toisesta suosikkipelistä tutusta kaavasta. Pelissä pelaajat ovat avaruusristeilijän matkustajia, joiden pitää onnistua sammuttamaan alusta ohjaava murhaava tekoäly mutta tavoitetta hankaloittavat matkustajien joukkoon soluttautuneet ihmistä muistuttavat robotit. First Class Trouble on siis variaatio Among Us -peliäkin inspiroineesta mafia/werewolf-bilepelistä ja luksusristeilijälle pääsee seikkailemaan nappaamalla peli Epic Games Storesta.

Tällä viikolla kolmantena pelinä jaossa oleva Gamedec - Definitive Edition päästää pelaajat seikkailemaan 2100-luvun Varsovaan, jossa päähenkilönä on virtuaalisissa maailmoissa tapahtuneita rikoksia selvittävä yksityisetsivä. Cyberpunk-estetiikkaa ja roolipelielementtejä yhdistelevän Gamedec-pelin saa napattua itselleen pelin Epic Games Store -sivulta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Series X/S -kon... Assassin's Creed Mir... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova