Tuorein sisältö

Lisää ilmaista pelattavaa viikonlopuksi - tarjolla hengailua skeittaavan kuoleman kanssa sekä esoteerista pulmapelailua

18.04.2020 klo 11.00 | Luettu: 1498 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJos Epic Games Storen tämän viikon ilmaispelit eivät riitä tyydyttämään pelihimoja, niin nyt myös Humble Bundle sekä pelinkehittäjä Roll7 tarjoavat lisää ilmaista pelattavaa.

Humble Bundlessa tarjolla on QWOP-tyylinen Manuel Samuel, jossa pelaajan tehtävänä on pitää onnettomuuteen joutunut Samuel käsipelin hengissä 24 tuntia ettei tämä joudu helvettiin. V2.fi:n arviossakin omituiseksi, persoonalliseksi ja hauskaksi kutsuttu peli on saatavilla Humble Bundlen sivuilta sunnuntaihin 19. päivä huhtikuuta kello 20 saakka tai niin kauan kuin koodeja riittää.

Kannattaa siis käydä liittymässä Humblen postituslistalle ja napata peli itselleen: www.humblebundle.com/store/manualsamuel-free-gameToinen vielä erikoisempi ilmaispeli on OlliOlli -skeittipelistä tutun Roll7 -pelinstudion RunMe.exe. Peli alkoi pelinkehittäjä John Ribbinsin omana sivuprojektina mutta pelistudio viimeisteli pelin prototyypin vuonna 2018 ja yritti kaupata sitä tuloksetta useammalle julkaisijalle.

RunMe on vuoropohjainen puzzlepeli, joka on pelinkehittäjien mukaan tarkoituksella hieman outo ja epäselvä. Peli on nyt saatavilla Itch.io -sivustolla, jossa sen voi ladata itselleen ilmaiseksi ihmeteltäväksi: flappyfingers.itch.io/runmeexe

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhtikuun lopussa pä... Poptähti Selena Gome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova