Tuorein sisältö

Undisputed aikoo olla kaikkien aikojen autenttisin nyrkkeilypeli ja kehään pääsee nousemaan tammikuun lopussa early access -version myötä

14.01.2023 klo 11.00 | Luettu: 1138 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Steel City Interactive on ilmoittanut julkaisevansa Early Access -version kehittämästään Undisputed-nyrkkeilypelistä tammikuun 31. päivä Steamissä ja pelistudion mukaan peli aikoo olla kaikkien aikojen autenttisin nyrkkeilykokemus sekä ensimmäinen merkittävä nyrkkeilypeli vuosikymmeneen.

Undisputed sisältää yli 50 pelattavaa hahmoa, joihin kuuluu lajin ehdottomia legendoja kuten Muhammad Ali ja Joe Louis sekä uusia Tyson Furyn kaltaisia tähtiä. Peli tulee myös sisältämään naisnyrkkeilijöitä, joihin kuuluu muun muassa hallitseva kevytsarjan mestari Katie Taylor. Pelin autenttisuuden tuntua varmasti lisäävät myös sen lukuiset yhteistyötahot, joihin kuuluu useita ammattilaisnyrkkeilyliittoja sekä muita lajin yhteistyökumppaneita.

Oikeiden nyrkkeilijöiden lisäksi pelin vetonaulana on pelistudion mukaan sen vallankumouksellinen jalkatyömekaniikka sekä yli 60 erilaista lyöntiä sekä harhautusta sisältävä varsinainen lyöntijärjestelmä. Varsinaisen nyrkkeilyn luvataan olevan rakennettu fysiikkapohjaisen pelimoottorin päälle, jolloin lyönnit voivat mennä torjunnan ohi tai läpi.

Undisputed tullaan pelistudion mukaan julkaisemaan PC:n ohella myös PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille mutta tammikuun 31. päivä alkava Early Access -versio on saatavilla ainoastaan Steamissä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Assassin's Creed Mir... GOG-pelikauppaan Ste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova