Tuorein sisältö

GOG-pelikauppaan Steamistä ostetut pelit siirtänyt GOG Connect -ominaisuus suljettiin pysyvästi

14.01.2023 klo 14.00 | Luettu: 890 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGOG-pelikauppa on vahvistanut virallisesti sulkeneensa vuonna 2016 lanseeratun GOG Connect -palvelunsa, joka mahdollisti tiettyjen Steamin kautta ostettujen pelien lunastamisen myös GOGin puolelta.

Uutinen ei ole erityisen yllättävä, sillä palvelu ei ole ollut juurikaan käytössä enää useampaan vuoteen ja palvelun pelivalikoima oli aina myös hyvin rajoittunut sekä saatavilla vain rajatun aikaa. PC Gamer -sivustolle antamassaan lausunnossa GOG toteaakin "ettei palvelussa tapahtunut mitään enää pitkään aikaan, joten päätimme sulkea sen".

Jatkossa GOG suositteleekin pelaajia yksinkertaisesti yhdistämään Steam-pelitilinsä GOG Galaxy -ohjelmaan, joka tarjoaakin mahdollisuuden yhdistää eri PC-pelikauppojen lisäksi myös konsolialustoja.

GOG Galaxy ei kuitenkaan tarjoa samalla tavalla täysin kopiosuojauksista vapaita versioita peleistä, kuin mitä GOG Connectin kautta oli mahdollista saada mutta GOG-kaupalle se on todennäköisesti helpompi vaihtoehto, kuin pelijulkaisijoiden kanssa varmasti neuvottelua vaatinut GOG Connect -palvelu.

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Undisputed aikoo oll... Nvidia ja Google esi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova