Tuorein sisältö

Maailman vanhin ja vaarallisin moottoripyöräkisa kutsuu jälleen - TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 sai uuden trailerin

15.01.2023 klo 17.00 | Luettu: 1319 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija NACON kutsuu pelaajat jälleen kisaamaan Mansaaren maailman vanhimpana ja kenties vaarallisempana tunnettuun TT-moottoripyöräkilpailuun uudessa TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -pelissä. Julkaisija lupaa kisan tapahtumapaikan olevan mallinnettu huimalla tarkkuudella ja tarjoavan äärimmäisen yksityiskohtaisen näkymän brittisaaren ympäristöön.

Pelisarjan aiempien osien sijaan tällä kertaa kehityksestä vastaa RiMS-moottoripyöräpelin tehnyt italialainen pelinkehittäjä Raceward Studio ja pelin luvataan tarjoavan virallisten kisaympäristöjen lisäksi myös turistitilan sekä muita pelitiloja.

Kokonaisuudessaan peli pitää sisällään 200 ratakilometriä, 32 ajorataa ja lähes 40 erilaista moottoripyörää kahdesta eri kisaluokasta. Mukana on myös erilaisia haasteita muiden pelaajien kanssa koettavaksi sekä tietenkin erilaisia moninpelitiloja.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 ilmestyy toukokuussa PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Viivästyksestä huoli... Voita peli tai lahja... >

Keskustelut (1 viestiä)

dykcgyk

16.01.2023 klo 00.48

Toi on kyllä sarjassaan hulluin laji ikinä maailmassa missä voi kilpailla. Kantsii tsekata vaikka huvin vuoksi jotain pätkiä juutupesta. Laiskottaa enkä jaksa googlettaa tarkkaa lukemaa mutta lajin olemassaolon aikana on kuollut joku 200 dudea ja rapiat päälle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova