Tuorein sisältö

Fortnitessä musisoidaan taas - tällä kertaa virtuaalisen musiikkikokemuksen tarjoaa The Kid LAROI

23.01.2023 klo 20.10 | Luettu: 911 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games on julkistanut seuraavan Fortnite-pelissä järjestettävän virtuaalisen musiikkikokemuksen esiintyjän, joka tulee olemaan australialainen rap-muusikko ja laulaja The Kid LAROI.

Epic Gamesin huippusuositun battle royale -pelin virtuaalilavoilla on aiemmin nähty artisteja, kuten Travis Scott ja Ariana Grande mutta tällä kertaa The Kid LAROI’s Wild Dreams -nimellä kulkeva tapahtuma ei ole varsinainen konsertti vaan kokonaan omalle tapahtumasaarelle sijoittuva ja useamman kuukauden kestävä kokemus.

Saarella artistin fanit pääsevät kokemaan immersiivisen äänikokemuksen, jonka luvataan kertovan LAROIn musiikillinen matka vaatimattomasta alusta maailmantähteyteen. Saarella tullaan kuulemaan LAROIn tuleva uusi kappale “Love Again” sekä kolme aiemmin julkaisematonta kappaletta.

Aiempien tapahtumien tapaan pelaajat voivat ansaita itselleen ylimääräisiä LAROI-teemaisia esineitä suorittamalla tapahtumaan liittyviä tehtäviä ja tienaamalla niistä kokemuspisteitä. Tuttua myös aiemmista tapahtumista on mahdollisuus ostaa LAROI-teemaisia asusteita pelin kaupasta.
The Kid LAROI’s Wild Dreams -saari aukeaa tammikuun 28. päivä kello 01.00 Suomen aikaa ja sulkeutuu toukokuun 28. päivä samaan aikaan. Saarelle pääsee liittyvään valitsemalla The Kid LAROI’s Wild Dreams pelin Discover-valikosta tai syöttämällä suoraan saaren koodi: 2601-0606-9081.

Tämän lisäksi on tarjolla vielä erillinen Afterparty-saari, johon pelaajat voivat liittyä valitsemalla The Kid LAROI’s Wild Dreams Afterparty samasta valikosta, kun aiemmin tai syöttämällä suoraan koodin 4294-0410-6136.Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< HBO-sarja sai The La... Pelaajien kaipaama H... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova