Tuorein sisältö

Roskiin heitettävät XBLA-pelit ovatkin vielä ladattavissa

26.05.2008 klo 12.05 | Luettu: 2462 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Microsoft sai kylmää kyytiä pelaajayhteisöltä Marc Whittenin kerrottua, että osa Xbox Live Arcade -peleistä tullaan poistamaan palvelusta. Monelle heräsi kysymyksiä jo ostettujen, mutta XBLA-listalta poistettujen pelien kohtalosta mikäli käyttäjä päättää vaihtaa konsolinsa uuteen syystä tai toisesta.

Xbox Live -tiimi antaa pelaajien huokaista helpotuksesta ja paljastaa, että listalta poistetut pelit tulevat olemaan edelleen ladattavissa, mikäli pelin on itselleen kertaalleen ostanut. Pelit eivät siis tule katoamaan konsolin vaihdon myötä.

Samalla Live-tiimi paljasti sen, millaiset kriteerit heillä on XBLA-pelien poistamiseksi. Poistouhan alla ovat yli puoli vuotta palvelussa tarjolla olleet, alle 65 pistettä Metacriticissä saaneet pelit. Myös vanhemmat pelit, jotka on ladattu alle kuuteen prosenttiin Xbox 360 -konsoleista, tulevat saamaan lähtöpassit myyntisivulta.

Lähde: Gamer Blorge

V2.fi | Matti Lintula
< Postal 2 - pahempi k... Nyt voit esittää ole... >

Keskustelut (1 viestiä)

stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

26.05.2008 klo 12.41

Juu, ja selvisi myös että "poistetun" pelin voi myös ostaa, jos kaverisi omistaa pelin käyttämällä Liven tell a friend tms. toimintoa. Propsit tästä Mikkisoftalle.

Vielä kun sen kevätpäivityksen saisi, niin olisin tyytyväinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova