Tuorein sisältö

GoldenEye 007:n uusiojulkaisun tekniset ongelmat johtuvat pelinkehittäjän mukaan vain alkuperäiselle liian uskollisesta emulaatiosta

27.01.2023 klo 20.00 | Luettu: 1196 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVuosia lisenssilimbossa ollut Nintendo 64:n klassikkoräiskintä Goldeneye 007 teki tänään paluun Nintendo Switch- ja Xbox -alustoille mutta osa pelaajista on jo ehtinyt kritisoimaan uusiojulkaisua siinä esiintyvistä erilaisista teknisistä ongelmista ja graafisista bugeista.

Uusiojulkaisusta vastannut kanadalainen pelistudio Code Mystics on kuitenkin nyt vastannut kritiikkiin ja todennut valtaosan ongelmista periytyvän pelin alkuperäisestä N64-versiosta. Twitterissä julkaistun viestin mukaan kyseessä on yksinkertaisesti siis liian hyvästä emulaatiosta, joka mallintaa alkuperäisen pelin ongelmat uskollisesti ja osa graafisista virheistä on nyt vain nähtävissä helpommin pelin ollessa HD-tarkkuudella.Pelistudion mukaan myös kritiikin kohteeksi joutunut uusioversion 30fps-ruudunpäivitys johtuu pelin alkuperäisestä koodista mutta aivan kaikki pelin fanit eivät ole vakuuttuneita tästä, sillä Goldeneye 007 on todennäköisesti yksi eniten emuloituja Nintendo 64 -pelejä ja sosiaalisessa mediassa on kommentoitu pelin pyörineen paremmin PC:llä jo vuosia.

Nykyinen julkaisu voi olla pettymys niille, jotka odottivat uusiojulkaisun olevan sama versio kun aiemmin nettiin vuotanut Xbox 360 -versio tai jotka ehkä odottivat sen olevan tehty yhtä huolella, kun mainion Rare Replay -kokoelman pelit.

Kokonaisuutena on kuitenkin pieni ihme, että vuonna 1997 julkaistu lisenssipeli lopulta saatiin julkaistua uudestaan yli 25 vuoden jälkeen ja vieläpä useammalle alustalle.

Goldeneye 007 on nyt saatavilla Xbox Game Pass -palvelussa ja ilmaiseksi kaikille Rare Replay -kokoelman digitaalisen version omistajille sekä Nintendo Switch -konsolille.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Game Music -konsertt... Jotain Ubisoftilla t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova