Tuorein sisältö

Päivitys: Sony kiistää aiemmat tiedot PlayStation VR 2:n toimitusten puolittamisesta odotettua alempien ennakkotilausten vuoksi

31.01.2023 klo 22.15 | Luettu: 1288 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAlkuperäinen otsikko: Sonyn kerrotaan puolittaneen PlayStation VR 2:n toimitukset odotettua alempien ennakkotilausten vuoksi

Päivitys:

Sony on GamesIndustry.biz -sivustolle antamassaan lausunnossa kiistänyt leikanneensa PlayStation VR 2 -laitteen tuotantomääriä ja sen sijaan kertoo nähneensä faneilta innokkuutta tulevaa julkaisua sekä sen yli 30 peliä kohtaan.

Aiemmin Sonyn tiedottaja oli kieltäytynyt kommentoimasta alkuperäisestä tiedosta kirjoittaneen Bloomberg-sivuston uutista vedoten siihen, ettei yritys kommentoi myyntivarastoaan. Toistaiseksi Bloomberg ei ole vielä kommentoinut Sonyn lausuntoa tai korjannut omaa uutistaan.

Alkuperäinen uutinen:

Viimeisempien tietojen mukaan Sonyn helmikuun 22. päivä ilmestyvien PlayStation VR 2 -lasien kysyntä ei ole vastannut odotuksia ja aiemmin ilmoitetun kahden miljoonan uuden VR-laitteen sijaan tällä hetkellä teknologiafirma suunnittelee enää toimittavansa maaliskuuhun mennessä vain puolet tästä.

Bloomberg-sivuston lähteiden mukaan Sony on ilmoittanut uusien VR-lasien valmistuskumppaneille alentavansa tilausmääriä ja japanilainen teknologiayritys uskoo nyt toimittavansa 1,5 miljoonaa laitetta myyntiin tämän vuoden maaliskuun ja ensi vuoden maaliskuun välisenä aikana.

Sonyn uusimman VR-laitteiston odotettua heikomman kysynnän takana saattaa olla laitteen lähes 600 euron myyntihinta, laitteen vaatiman PlayStation 5 -konsolien yhä haastava saatavuus tai ilmoitus siitä, että alkuperäisen PlayStation VR -laitteen pelit eivät toimi uudessa PSVR2:ssa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xboxin helmikuun pie... The Crew -pelisarja ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Nope

31.01.2023 klo 21.13 2 tykkää tästä

Huhu on jo kumottu Sonyn puolelta, tuotantomääriä ei ole puolitettu.
lainaa
Exe

01.02.2023 klo 08.32 3 tykkää tästä

Ostetaan sitten kun tulee eka kunnon tarjous. 600€ on liikaa. Jatkan vielä PSVR1:n parissa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova