Tuorein sisältö

Nyt lakkautetaan pelejä oikein urakalla - Iron Galaxy sulkee Rumbleversen ja EA kuoppasi Apex Legends Mobilen sekä pysäytti Battlefield Mobilen kehitystyön

01.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 785 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Lähipäivinä on kuultu surullisia uutisia, sillä Iron Galaxy Studios ilmoitti sulkevansa Rumbleversen serverit 28. helmikuuta. Päätös tulee hieman yllätyksenä, sillä peli ehti olla markkinoilla hieman yli kuuden kuukauden ajan. Rumbleverse oli eräänlainen battle royale, jota pystyi pelaamaan konsoleilla ja PC:llä. Kehittäjän mukaan kaikki pelaajat, jotka ovat käyttäneet teokseen rahaa, saavat hyvityksiä. Hyvityksien saamisesta kerrotaan lisää myöhemmin.

Myös EA on lähtenyt sulkulinjalle ja tällä kertaa serveriyhteydet katkaistaan Apex Legends Mobilesta. Viime toukokuussa mobiililaitteille saapunut battle royale saa kuolemaniskun 1. toukokuuta 2023. Tiedotteen mukaan Apex Legends Mobile ei täyttänyt laatukriteereitä, joten EA ja Respawn Entertainment päättivät sulkea pelin. Lisäksi EA kertoi, että se lopettaa Battlefield Mobilen kehittämisen.

Apex Legends Mobile on jo poistettu digitaalisista kaupoista, eikä peliin voi syöttää enää oikeata rahaa. EA ja Respawn Entertainment ei hyvitä pelaajien käyttämiä rahoja.

Lähde: Eurogamer, Kotaku

V2.fi | Miia Lyyra
< Suomalaisen bändin b... Peliperuutukset jatk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova