Tuorein sisältö

EA Access saapuu vihdoin PlayStation 4:lle

07.05.2019 klo 22.00 | Luettu: 1525 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nyt se vihdoin tapahtuu: pelipalvelu EA Access saapuu viimein PlayStation 4:lle. Kuukausi- tai vuosimaksulla toimiva palvelu tarjoaa käyttäjilleen pelattavaksi EA:n valikoimiin kuuluvia teoksia. EA Access on tällä hetkellä saatavilla vain Xbox Onelle, ja PC:n käyttäjille vastaavanlainen palvelu on Origin Access.

Palvelu aukeaa PlayStation 4:lle heinäkuussa, ja se maksaa joko 4,99 dollaria kuussa tai 29,99 dollaria vuodessa. Suomen hintoja ei ole vielä julkaistu, mutta vastaavan palvelun hinta Xbox Onelle on 3,99 euroa kuussa tai 24,99 euroa vuodessa. Myöskään täydellistä pelivalikoimaa ei ole julkaistu, mutta mainosmateriaalin mukaan PlayStation 4:lla päästään pelaamaan ainakin seuraavia pelejä: NHL 19, FIFA 19, Battlefield V, The Sims 4, UFC 3 ja Star Wars Battlefront II.

Täytyy kuitenkin muistaa, että valikoima tulee luultavasti olemaan suppeampi kuin Xbox Onella, sillä Microsoftin konsolille sopivassa valikoimassa on myös kasa alun perin Xbox 360:lle julkaistuja pelejä. Muutoin palvelu sisältää samat etuudet kuin Xbox Onelle tarkoitettu versio. Näihin lukeutuvat muun muassa 10 tunnin kokeilu uusimpiin EA:n peleihin sekä 10% alennus peleistä ja lisäsisällöistä.

Lähde: EAV2.fi | Miia Lyyra
< QuakeCon saapuu ensi... Claptrap-näyttelijän... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova