Tuorein sisältö

Ensi viikolla järjestettävä Assembly Winter 2023 tarjoaa taas neljä päivää pelaamista ja viihdettä vuorokauden ympäri

14.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 1149 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEnsi viikolla pyörähtää jälleen käyntiin Suomen suurin pelitapahtuma Assembly Winter, joka tuttuun tapaan järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 23.-26.2.

Tänä vuonna tapahtumasta pyrkii laajentumaan myös pelaajakohderyhmän ulkopuolelle ja tapahtuman Event Director Emilia Mikkolan mukaan "Assemblyn ohjelmaa on uudistettu entistä monipuolisemmaksi. Pelaamisen ja esportsin lisäksi ohjelmassa on monenlaisia aktiviteetteja, vaikuttajia ja striimaajia, viihdettä ja artisteja sekä demoskene-ohjelmaa.".

Uusi elementti tapahtumassa onkin sen Assembly Music -osuus, jossa Suomen suosituimpiin räppäreihin kuuluvat Cledos ja Davi esiintyvät päälavalla torstaina 23. päivä ja jossa nähdään perjantaina esiintymässä myös 24. päivä Paulin Pelivideoista tuttu DJ Pauli.

Perinteisempää peliohjelmaakin on kuitenkin luvassa muun muassa lauantaina 25. päivä pelattavassa NHL Esports-maailmanmestaruusottelussa, jossa selviää mikä joukkue kruunataan maailman parhaaksi NHL 6v6- pelissä. Ennen tätä kuitenkin selviää perjantaina NHL Esports Euroopan mestaruusottelussa, mikä joukkue pääsee haastamaan Pohjois-Amerikan parhaan NHL 6v6 Esports-joukkueen Entouragen sekä taistelemaan World Finals -ottelussa 28 000 euron palkintopotista.

Perjantaina ohjelmassa on myös huippuluokan kotimaista CS:GO-pelaamista, kun HAVU ja JANO kohtaavat toisensa Pelaajatcom Series Spring Showoff- mestaruusottelussa. Voittajalle on luvassa suora paikka Nordic Mastersiin sekä 3000 euroa palkintorahaa.

Myös ammattilaisten ulkopuolella Assembly Winter 2023 tulee tarjoamaan pelaamismahdollisuuksia, mukana on tapahtumassa on Assymylly-taistelupeliturnaus sekä useita Casual Gaming -turnauksia, joissa tapahtuman osallistujat pääsevät ottamaan toisistaan mittaa lukuisissa peleissä kuten Minecraftissa, Overwatchissa, Rocket Leaguessa, Valorantissa, CS:GO:ssa sekä League of Legendsissä.

Lisätietoa tapahtumasta sekä sen ohjelmasta löytyy tapahtuman kotisivuilta: party.assembly.org

V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation 5:n myyn... Atomic Heart -musiik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova