Tuorein sisältö

Erinomaisen retrotyylisen roolipelin jatko-osaa pääsee nyt kokeilemaan itse - Octopath Traveler II:n demo on pelattavissa kaikilla julkaisualustoilla

20.02.2023 klo 20.00 | Luettu: 1002 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSquare Enixin vuonna 2018 Nintendo Switchille julkaisema Octopath Traveler oli mainio retrohenkinen roolipeli, joka onnistui yhdistämään 1990-luvun japanilaisten roolipelien kulta-ajan tyyliä ja modernimpaa pelisuunnittelua toimivaksi kokonaisuudeksi.

Peli saikin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4,5/5 arvosanan) ja menestyi myös myynnillisesti, joten jatko-osa oli odotettavissa ennemmin tai myöhemmin.

Octopath Traveler II ilmestyykin myöhemmin tällä viikolla, helmikuun 24. päivä, Nintendo Switch-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille mutta pelistä on nyt myös ilmestynyt pelattava demo, niille jotka kenties eivät ensimmäistä peliä ehtineet pelaamaan tai eivät ole varmoja jatko-osan vetovoimasta.

Demo tarjoaa noin kolmen tunnin edestä pelattavaa ja antaa pelaajille kokea pienen pätkän tarinaa jokaiselta pelin kahdeksasta päähenkilöstä. Peli on saatavilla muun muassa Steam-kauppapaikasta sekä PlayStation Storesta ja Nintendo eShopista.

Lähde: Destructoid


V2.fi | Mikko Seppänen
< Steam Deck saa pelie... Ubisoft vahvistaa os... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova