Tuorein sisältö

Battlefield-veteraanien kehittämä uusi ilmaisräiskintä on nyt betatestattavissa - katso traileri tästä

07.03.2023 klo 22.00 | Luettu: 1085 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ruotsalaisen Embark Studiosin tuleva ilmaisräiskintä The Finals saapuu tänään kaksi viikkoa kestävään betatestiin. Pelin ovat kehittäneet Battlefield-veteraanit, joilla on kahden vuosikymmenen ajan kokemusta räiskintäpelien tekemisestä. Embark Studio perustettiin vuonna 2018 ja sen pomo on entinen DICE-veteraani Patrick Söderlund.

The Finalsin vastaava tuottaja Rob Runesson kertoo Steamissa julkaistussa tiedotteessa, että studio halusi kehittää räiskintäpelejä. Runessonin mukaan he odottavat innolla, ovatko pelaajat samaa mieltä siitä, miten genreä kannattaisi kehittää eteenpäin.

Kahden viikon aikana pelaajat pääsevät temmeltämään kahdessa eri kentässä: Soulissa ja Monacossa. Tarjolla on rennompi perinteinen pelimuoto sekä ranking-ottelut. Lisäksi betassa on käytössä harjoitusalue, jossa voi testailla mm. erilaisia aseita. Betatestin aikana pelaajat voivat myös ansaita kosmeettisia esineitä.

The Finalsin betatesti alkaa tänään 7. maaliskuuta PC:llä. Halukkuuden betatestiin voi ilmaista kauppapaikka Steamin kautta. On vielä epäselvää, pääsevätkö kaikki halukkaan osaksi betatestiä vai valitseeko studio hakeneiden keskuudesta vain osan mukaan testijaksolle. Embark Studios ei ole kertonut, milloin räiskintä näkee lopullisen päivänvalon. Lisätietoja pelistä voit lukea The Finalsin virallisilta nettisivuilta.

Alla betatestiä juhlistava traileri.V2.fi | Miia Lyyra
< Hogwarts Legacyn ede... Paradox paljasti eil... >

Keskustelut (1 viestiä)

pehliri

08.03.2023 klo 02.06 6 tykkää tästä

Meh... taas samaa sekavaa ADHD scifipaskaa kuten 90% räiskintäpeleistä nykyään. Näitä on jo ihan tarpeeksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova