Tuorein sisältö

Respawn-pomo Vince Zampella ottaa DICE LA -pelistudion valvontaansa

04.01.2020 klo 14.00 | Luettu: 2437 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Apex Legends- ja Star Wars Jedi: Fallen Order -peleistä tutun pelinkehittäjä Respawn Entertainmentin pomo Vince Zampella ottaa uuden roolin EA:n toisen pelinkehittäjän DICE LA:n "päävalmentajana".

Aiemmin DICE LA on toiminut lähinnä pelinkehitystukena muissa EA:n projekteissa, vaikka pelistudio onkin rakennettu Medal of Honor -pelisarjasta vastanneen Danger Close Games -pelinkehittäjän jäännöksistä. Zampellan tavoitteena onkin pistää studio siihen kuntoon, että se voisi jatkossa myös julkaista omia pelejään.

Nimestään huolimatta DICE LA tulee yhä kuitenkin olemaan erillinen pelinkehittäjä länsinaapurissa sijaitsevasta "aidosta" DICE:stä. Onko studion nimi kuitenkin vihje siitä, että Los Angelesissa majaileva studio ottaa hoitaakseen pelisarjoja, joista Tukholman DICE on viime vuosina ollut vastuussa, kuten Star Wars Battlefront -pelit - vai aikooko EA herättää henkiin Medal of Honor -pelisarjan?

Tämä kaikki jää vielä nähtäväksi mutta Vince Zampellan johdolla Respawn Entertainment on viime vuosina onnistunut tahkoamaan useamman hittipelin, joten toivottavasti myös DICE LA:n tulevaisuus on valoisa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi Microsoft Fligh... Mother 4 -fanipelinä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nyymiö

05.01.2020 klo 00.13

Ekan uudelleenlämmitetyn MoHin kaltainen tekele maistuis kyl. Tarina oli, ja on edelleenkin yks parhaimmista. Tais olla tositarinaan tukeutuva.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova