Tuorein sisältö

Konami myöntää fanien mielenkiinnon uutta Castlevania-sisältöä kohtaan innostavan pelijulkaisijaa

12.03.2023 klo 18.00 | Luettu: 561 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenFanien mielenkiinto kehuttuun Dead Cells -peliin julkaistua Castlevania DLC:tä ja aiemmin ilmestyneitä Castlevania-kokoelmia kohtaan on saanut Konamin jälleen lämpenemään legendaarista pelisarjaa kohtaan.

Pelisarjan vastaava tuottaja Tsutomu Taniguchi kertoo IGN-sivustolle japanilaisen pelijulkaisijan panneen merkille uuden DLC:n saaman positiivisen palautteen, sekä kriitikoilta että pelisarjan faneilta.

Taniguchi kertoo Castlevania Anniversary Collection ja Castlevania Advance Collection -kokoelmien saaman positiivisen fanipalautteen inspiroineen Konamia sekä johtaneen Symphony of the Night ja Rondo of Blood -pelien uudelleenjulkaisuun sekä uuden Apple Arcadessa ilmestyneen Grimoire of Soulsin julkaisuun.

Pelisarjan tuottaja ei siis vielä lupaa lisää uutta Castlevaniaa mutta Taniguchi kertoo Konamin haluavan tehdä lisää ja yhteistyö Dead Cellsin kanssa on ainakin ensimmäinen askel tässä, sillä crossover-lisäosa oli Taniguchin mukaan tilaisuus johon pelijulkaisijan piti tarttua.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vuoropohjainen aikas... Counter-Strike: Glob... >

Keskustelut (1 viestiä)

qwkcnqoqdbe

12.03.2023 klo 23.27

pelijulkaisija joka on kiinnostunut pelien tilanteesta mut ei oo julkaissit mitaan aikoihin yhta tyhjan kanssa. yhta hyvin joku nojatuoliseta vois ilmottaa et megaman kiinnostaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova