Tuorein sisältö

Blizzard varoittaa - Diablo IV:n tuleva betatesti aiheuttaa pitkiä jonoja, eikä ämpäreitä ole luvassa

23.03.2023 klo 22.00 | Luettu: 1818 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Diablo IV on siinä vaiheessa, että käynnissä ovat testiajot. Viime viikonloppuna vietettiin ensimmäistä betatestiä, joka oli avoin pelin ennakkotilaajille ja nyt tulevana viikonloppuna on vuorossa kaikille avoin betatesti. Jo viime viikonloppuna betatesti yskähteli ja nyt Blizzard on antanut ennakkovaroituksen, että jatkoa on luvassa.

Blizzard varoittaa, että yhtiö odottaa testijaksolle runsasta pelaajakuntaa, jonka johdosta luvassa on pitkiä jonoja sekä muita häiriöitä. Yhtiö kertoo, että juuri tästä syystä testijakso on tärkeä, jotta pelin virallisen julkaisun aikoihin ongelmia ei olisi.

Blizzardin foorumilla julkaistun tiedotteen mukaan odotettavissa on mm. jonotuskäytäntö, vaikka se turhauttaa pelaajia. Jonon avulla palvelimet voidaan kuitenkin testata. Betatestijakson aikana saattaa olla luvassa offline-hetkiä, mikäli peliä joudutaan korjaamaan kesken kaiken. Lisätietoja aiheesta voit lukea tästä.

Avoin betatesti alkaa huomenna 24. maaliskuuta ja se kestää aina 27. maaliskuuta saakka. Diablo IV julkaistaan 6. kesäkuuta 2023.
V2.fi | Miia Lyyra
< Tältä näyttää AAA-lu... Future Games Show Sp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova