Tuorein sisältö

Blizzard taistelee Diablo IV alfatestin vuotoja vastaan ja yrittää poistaa kaiken kuvamateriaalin netistä

08.08.2022 klo 22.35 | Luettu: 1262 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Blizzard on aloittanut aggressiivisen kampanjan saadakseen poistettua internetistä viime viikonloppuna jaettua kuva- ja videomateriaalia odotetun Diablo IV -pelin suljetusta alfatestistä.

Kyseisen alfatesti on tarkoitettu vain hyvin rajatulle yleisölle ja Blizzard kutsuukin sitä "Friends and Family" -nimellä ja testiversion kerrotaan olevan yksityinen koeversio, joten pelinkehittäjän tyytymättömyys kuvamateriaalin vuotamiseen on tavallaan ymmärrettävää.

Huolimatta siitä, että Blizzard sai Twitterin poistamaan siellä julkaistut kuvat ja videot, niin kyseessä on kuitenkin lähes mahdoton tehtävä, sillä materiaali löytyy linkitettynä myös esimerkiksi Redditistä ja muualta internetin syövereistä.

Vuodoissa ei mitään erityisen järisyttäviä paljastuksia ole mutta ne tarjoavat kuitenkin ensimmäisen katsauksen tulevan pelin hahmonluontiin ja vaikeusasetuksiin. Blizzardin tosin ei ole erityisen vaikeaa selvittää kuka materiaalin on vuotanut sillä kaikessa pelikuvassa, näkyy selkeästi kyseisen testiversion vesileima, joten todennäköisesti kyseinen pelaaja on jo menettänyt pääsynsä jatkuvasti nettiyhteyden vaativaan peliin.

Blizzard on kuitenkin luvannut pelin saapuvan jossain vaiheessa vielä myös viralliseen betatestiin mutta pelinkehittäjä ei ole vielä julkistanut tälle edes alustavaa aikataulua. Innokkaiden Diablo IV -pelaajien täytyykin toistaiseksi tyytyä siis muutamiin julkisuuteen vuotaneisiin kuviin ja Blizzardin omiin videojulkaisuihin.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fatal Fury -pelisarj... Taktinen Marvel’s Mi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova