Tuorein sisältö

Capcom varoittaa Resident Evil 4 Remaken pelaajia harvinaisesta mutta kriittisestä etenemisen estävästä bugista

01.04.2023 klo 15.00 | Luettu: 1539 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcom julkaisi eilen tiedotteen, jossa varoittaa pelaajia Resident Evil 4 Remakessa piilevästä harvinaisesta mutta kriittisestä pelissä etenemisen estävästä bugista. Pelinkehittäjän mukaan bugi löytyy pelin kaikista versioista ja lupaa korjata sen tulevassa päivityksessä.Capcomin mukaan pelaajien tulee välttää veitsen käyttämistä heti pelin 12. luvun alussa ennen kuin peli ilmoittaa oikeassa yläkulmassa pelaajan saaneet tärkeän esineen. Esineen pitäisi näkyä tämän jälkeen Key Items & Treasures -valikossa mutta jos näin ei ole, niin Capcom suosittelee vanhan tallennuksen lataamista.

Pelinkehittäjä ei vielä antanut tarkkaa aikataulua bugin korjaavalle päivitykselle mutta kertoi pelaajien pystyvän päivityksen julkaisun jälkeen pystyvän jatkamaan myös tallennuksella, joka on tehty pelikerralla jolla bugi on aiemmin esiintynyt.

Kehuja kerännyt Resident Evil 4 Remake (V2.fi:n arviossa 5/5) on saatavilla Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Marvel's Avengersin ... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova