Tuorein sisältö

Kuka murhasi Sonicin? Sega julkaisi ilmaisen seikkailupelin, jossa ratkotaan sinisen siilin kuolemaa

01.04.2023 klo 17.00 | Luettu: 1737 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Segan tunnettu sininen vauhtihirmu Sonic on monien fanien mielestä kokenut jo useitakin kuolemia kehnojen pelijulkaisujen muodossa mutta japanilaisen pelifirman eilen ilmaiseksi Steamissä julkaisemassa The Murder of Sonic the Hedgehog -pelissä kirjaimellisesti Sonic pääsee hengestään ja pelaajan tehtäväksi jää ratkoa tämän murha.

Kyseessä on japanilaisten visual novel -pelien tyyliin tehty murhamysteeriseikkailu, jossa pelaaja ohjastaa kokonaan uutta hahmoa. Amy Rosen syntymäpäivien yhteydessä järjestetty murhapeli muuttuukin kenties todeksi, kun Sonic löydetään näennäisesti murhattuna ja pelaajan tehtävänä on ratkoa mysteeri kuulustelemalla tuttuja hahmoja Sonic-peleistä.

Kyseessä ei ole virallisen Sonic Teamin tekemä peli ja siten peli ei ole varsinaisesti kaanonia mutta Sega itse kehottaa pelaajia suhtautumaan halutessaan peliin vähintään headcanon-tyylisenä tapauksena.

The Murder of Sonic the Hedgehog on saatavilla huhtikuun alun kunniaksi ilmaiseksi Steam-pelikaupasta PC- ja Mac-tietokoneille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... The Division 2 -peli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova