Tuorein sisältö

The Division 2 -pelin palvelimet kärsivät epävakaudesta ja hitailusta huijareiden vuoksi - Ubisoft uhkaa nyt kaikkia kokemuspisteitä huijaamalla hankkineita banneilla

02.04.2023 klo 11.00 | Luettu: 1012 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoftin on julkaissut poikkeuksellisen varoituksen sosiaalisessa mediassa The Division 2 -pelin huijareille. Ranskalaisen pelifirman mukaan osa suositun verkkoräiskinnän pelaajista on ohittanut pelimekaniikkoja ansaitakseen lyhyessä ajassa suuria määriä kokemuspisteitä.

Tämä ei Ubisoftin mukaan ole ollut ongelma pelkästään pelin tasapainon kannalta, vaan huijarien toiminta on aiheuttanut ylimääräistä rasitusta pelin palvelimille ja siten aiheuttanut epävakautta sekä ylimääräistä latenssia peliin.

Ubisoft kertoo nyt tarkkailevansa tilannetta ja uhkaa huijareita 14 päivän banneilla ensimmäisestä kiinnijäämisestä. Jatkuvasti huijaamisesta kiinnijääneet Ubisoft lupaa bannata pelistä pysyvästi.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kuka murhasi Sonicin... Ark 2 viivästyy ensi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.04.2023 klo 13.32

V2.fi:n palvelimet kärsivät myös tällä hetkellä epävakaudesta ja hitaudesta, mutta syynä taitaa olla eilinen aprillipäivä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova