Tuorein sisältö

Microsoft julkaisee uusiomateriaaleja sisältävän Xbox-ohjaimen

05.04.2023 klo 12.08 | Luettu: 704 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Microsoft yllättää julkaisemalla uuden, uusiomuovia sisältävän version viimeisimmästä langattomasta Xbox-ohjaimesta. Malli on nimeltään Remix Special Edition ja kolmasosa sen muoviseoksesta on korvattu sekoittamalla PCR-muovia sekä vanhoista värillisistä muoveista tehtyä mursketta. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi tuotantoylijäämän hyödyntämistä. Microsoftin mukaan valmistustapa aiheuttaa muoviin yksilölliset pintakuviot ja värivaihtelut, mikä tekee jokaisesta näin valmistetusta ohjaimesta ainutlaatuisen.

Väritys koostuu maanläheisistä sävyistä, joita piristetään raikkaalla limenvihreällä. Mukaan tulee yksi kappale ladattavia akkupaketteja USB-C-johdon kera, mikä onkin perinteisiin alkaliparistoihin verrattuna vihreämpi vaihtoehto. Teknisesti ohjain on yhteneväinen aikaisempien Xbox Series X|S -ohjainmallien (1914) kanssa.

Remix Special Edition on saatavilla 18. huhtikuuta alkaen Microsoft Storesta. Ennakkotilaukset ovat avoinna nyt. Hintaa ohjaimella on 89,95 €, mutta toimituksen luvataan olevan maksuton.

Lähde: Microsoft

V2.fi | Anne Kukkura
< Asus ROG Ally -pelil... Overwatch 2 saa pian... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova